Mål og målgruppe 

Målet med tilskotsordninga er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha moglegheit til meistring og samfunnsdeltakelse. tilskotsordninga skal bidra til utvikling av åpne møteplassar, deltakelse på ferie- og fritidsaktivitetar og fullføring av utdanningsløp. Målgruppa er barn og unge i alderen frå 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å hamne i utanforskap.  

Kven kan søke: 

  • Offentlege instansar
  • Frivillige organisasjonar
  • Private aktørar 

Frist for å søke:

1. november 2024

Slik søker du: 

  1. Sett deg inn i regelverket og informasjonen på ordningas nettside

 

  1. Logg inn, fyll ut og send inn søknad i Bufdirs søknadsportal for tilskot. Frivillige organisasjonar og private aktørar skal nytte søknadsskjema 2. Søknaden skal knytast til ein deltakande kommune (se tilskotsordningas nettside for unntak frå denne regelen). Det skal søkas om tilskot til ulike aktivitetstyper (sjå ordningas nettside for meir informasjon om desse)

 

Etter at du har sendt søknaden 

Slik behandlast søknadene

Søknader som er sendt inn av andre aktørar enn kommunen sjølv skal rangerasr av kommunen. Kommunen skal forankre rangeringa av søknadene på sluttande politisk eller administrativt nivå. 

Etter at kommunen er ferdig med rangeringa setter Bufdir i gang med den endelege saksbehandlinga av søknadene. Det vil være informasjon på Bufdirs nettsider om forventast saksbehandlingstid. 

Kontaktperson i kommunen:

Navn: Siw Haugland Børresen